Създадоха бельо, което извайва женското дупе като това на Пипа Мидълтън

Британска фирма за бельо пусна на пазара пристягащ модел, който оформя задните части на притежателките му, по подобие на тези на Пипа Мидълтън.    Новият продукт прилича на боксерки и гарантирано извайна закръглено дупе.   Според съ

2011-11-14 22:32:21
Създадоха бельо, което извайва женското дупе като това на Пипа Мидълтън
Британска фирма за бельо пусна на пазара пристягащ модел, който оформя задните части на притежателките му, по подобие на тези на Пипа Мидълтън. 
  Новият продукт прилича на боксерки и гарантирано извайна закръглено дупе.
  Според създателите на новия модел бельо, то „напомпва” дупето с 5 см, като по този начин му придава допълнителна 15-градусова заобленост.
   Невероятният ефект се криел в дискретните подплънки, които оформяли седалищните части.
  Боксерките си имат още един плюс. Предното закопчаване е така измислено, че „прибира” коремчето и така кара по-закръглените дами да се чувстват по-добре. Бельото е изключително дискретно, дори и да се носи под прилепнала дреха, няма как да се забележи.
  Изключителният интерес към новото бельо се дължи на факта, че по време на сватбената церемония Пипа Мидълтън наложи стандарт за женското дупе.
  След сватбата, в Англия, а и не само, настана масова истерия сред жените, които търсеха какви ли не начини, за да изваят дупе като това на Пипа. За момента специалните боксерки се оказват най-практичното и достъпно средство. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bulgarisch007
преди 12 години

е жалко, има къде, къде по-хубави дупета


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия